Alkalmazott pszichológiai tanulmányok a Szociál- és Munkapszichológiai Tanszék fennállásának 25. évfordulójára

4 110 Ft

Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-528-5

Terjedelem

256 oldal

Kiadás éve

Cikkszám:
4551
Kategóriák:
Bölcsészettudományi KarPszichológia

Leírás

A tanszék munkájában megjelenő alkalmazott kutatások leginkább a munka és szervezetpszichológia, alkalmazott szociálpszichológia, illetve a pszichometria területére korlátozódnak, gyakran átfedésekkel. A kötetben, sorban, ilyen csoportosításban következnek a tanulmányok – habár ez a kategorizáció némileg túlegyszerűsítő. Amint azt a kötet is demonstrálja, előfordul a pszichológia más ágaihoz való szoros kapcsolódás, ilyen téma a tudásterek elméletének alkalmazása az oktatásban vagy az iskolai szervezetés oktatásfejlesztés. A kötetben megjelenő publikációk bepillantást engednek olyan területekre, mint a munka- és szervezetpszichológia, közlekedéspszichológia, reklámpszichológia, sportpszichológia; és olyan specifikus kérdésekbe, mint például a kiválasztás, a coaching, az adózói magatartás, vagy a környezet és társadalmi felelősségvállalás kérdései.
A kötet nemcsak azok számára lehet hasznos, akik elkötelezettek valamely érintett pszichológiai terület felé, vagy érdeklődnek a kollégák szakmai meglátásai iránt. Hasznos lehet azoknak az érdeklődő hallgatóknak is, akik képet szeretnének kapni a gyakorlatban megjelenő kérdések komplex, tudományos igényű megközelítési módjairól, elméleti ismeretek gyakorlati indíttatású összefoglalására, vagy alkalmazására kíváncsiak. Bármely motiváció vezeti az olvasó érdeklődését, a kötet forgatásához, az ismeretek hasznosításához jó munkát kívánok.

További információk

Tömeg
435 g
Méretek
238 × 168 × 15 mm
Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-528-5

Terjedelem

256 oldal

Kiadás éve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alkalmazott pszichológiai tanulmányok a Szociál- és Munkapszichológiai Tanszék fennállásának 25. évfordulójára” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft