Zöldségtermesztés II.

2 500 Ft

Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-742-5

Terjedelem

174 oldal

Kiadás éve

Kategóriák:
AgrártudományMezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarPrint on Demand

Leírás

A zöldségtermesztés a kertészet meghatározó jelentőségű ágazata. Kedvező piaci alkalmazkodóképessége és az intenzív technológiák alkalmazása mellett kis területen nagy értéket állít elő. Ehhez azonban elengedhetetlen a szakmai tudás és a megfelelő munkaerő megléte/jelenléte. Jelen kötet szerves egységet alkot a Zöldségtermesztés I. c. művel, így ismertetésre kerülnek további növénycsaládok termesztett fajai és azok részletes technológiája. A kertészet ezen ágazatának sajátossága a nagyobb termelési költség, ezáltal elengedhetetlen a szakmai hozzáértés, azaz összefüggéseiben látni kell a különböző technológiai elemek jelentőségét és okszerű alkalmazását. Ez a magyarázata, hogy a Zöldségtermesztés II. c. könyv a legfontosabb technológiai elemek alkalmazását is bemutatja, így az öntözés, a fejtrágyázás és a növényápolás alapvető ismereteit. A termelésben felhasznált input anyagok fokozott költsége indokolttá teszi, hogy a termék előállításán túlmenően a betakarítás módját, az áruelőkészítést és az átmeneti tárolást is előre tervezzük. Az erre vonatkozó alapvető lehetőségekről is tájékoztatást kap az olvasó.

További információk

Tömeg
325 g
Méretek
238 × 168 × 11 mm
Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-742-5

Terjedelem

174 oldal

Kiadás éve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöldségtermesztés II.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Debreceni Egyetemi Kiadó
0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft