2 500 Ft
978-963-318-742-5
174 oldal
A zöldségtermesztés a kertészet meghatározó jelentőségű ágazata. Kedvező piaci alkalmazkodóképessége és az intenzív technológiák alkalmazása mellett kis területen nagy értéket állít elő. Ehhez azonban elengedhetetlen a szakmai tudás és a megfelelő munkaerő megléte/jelenléte. Jelen kötet szerves egységet alkot a Zöldségtermesztés I. c. művel, így ismertetésre kerülnek további növénycsaládok termesztett fajai és azok részletes technológiája. A kertészet ezen ágazatának sajátossága a nagyobb termelési költség, ezáltal elengedhetetlen a szakmai hozzáértés, azaz összefüggéseiben látni kell a különböző technológiai elemek jelentőségét és okszerű alkalmazását. Ez a magyarázata, hogy a Zöldségtermesztés II. c. könyv a legfontosabb technológiai elemek alkalmazását is bemutatja, így az öntözés, a fejtrágyázás és a növényápolás alapvető ismereteit. A termelésben felhasznált input anyagok fokozott költsége indokolttá teszi, hogy a termék előállításán túlmenően a betakarítás módját, az áruelőkészítést és az átmeneti tárolást is előre tervezzük. Az erre vonatkozó alapvető lehetőségekről is tájékoztatást kap az olvasó.
978-963-318-742-5
174 oldal
Értékelések
Még nincsenek értékelések.