Rólunk

DUPress – a könyv minden formája

Debreceni Egyetemi Kiadó (Debrecen University Press – DUPress) fő profilját az Egyetem 13 karának lektorált jegyzet-, e-jegyzet, szakkönyv-kiadása és széles körű terjesztése; valamint elektronikus kiadványok előállítása, a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatási paletta kialakítása, működtetése adja.

A DUPress a Debreceni Egyetem Kiadói Szabályzata alapján működik, tanácsadó és döntéshozó testülete az Egyetemi Könyvtári és Kiadói Bizottsága; a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének tagja, az OTKA által elismert szakmai színvonallal rendelkezik. 

1995 óta vagyunk jelen a magyar könyvpiacon, elődünk a Kossuth Egyetemi Kiadó; ami az egyetemi integrációkor a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtárának (DEENK) része lett. A DUPress a DEENK osztályaként működik.

Közel 3 évtizede segítjük és támogatjuk az Egyetem polgárainak oktatását és kutatását.

Felelősek vagyunk a hallgatóknak nyújtott jegyzetek minőségéért, oktatóink és kutatóink munkájának népszerűsítéséért.

Az elmúlt évben 220 címünk jelent meg; valamint 37-re nőtt könyvsorozataink száma.

Webáruházunk kínálatában közel 1000 különböző  jegyzet és szakkönyv  példányaiból válogathatnak olvasóink. A DUPress kiemelt célja biztosítani a megjelentett művek hosszú távú elérhetőségét: amennyiben az adott cím készlete már elfogyott, Print on Demand (igény szerinti nyomtatás) keretében megrendelhető akár egy példány előállítása is.

 
Soós Erika

kiadóvezető

Lapozzon bele éves kiadói katalógusunkba!

Korábbi katalógusaink:

0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft