Zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban

2 500 Ft

Szerző(k) / Szerkesztette

Kiadás éve

ISBN

978-963-318-954-2

Terjedelem

210 oldal

Formátum

Cikkszám:
18169
Kategóriák:
AgrártudományMezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar

Leírás

A könyv, a táplálkozástudományi alapok bemutatásán keresztül, ennek megismerését és az ok-okozati összefüggéseket kívánja az olvasó elé tárni. E mellett rávilágít a különböző zöldség- és gyümölcsfajok szerepére a táplálkozásban, hogy az olvasó tudatos fogyasztóvá váljon.

További információk

Tömeg
367 g
Méretek
238 × 168 × 12 mm
Szerző(k) / Szerkesztette

Kiadás éve

ISBN

978-963-318-954-2

Terjedelem

210 oldal

Formátum

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Debreceni Egyetemi Kiadó
0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft