Zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban

2 500 Ft

Szerző: Takácsné dr. Hájos Mária

ISBN: 978-963-318-954-2

Terjedelem: 210 oldal

Kiadás éve: 2021

Cikkszám:
18169
Kategóriák:
AgrártudományMezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási KarTakácsné Hájos Mária

Leírás

A könyv, a táplálkozástudományi alapok bemutatásán keresztül, ennek megismerését és az ok-okozati összefüggéseket kívánja az olvasó elé tárni. E mellett rávilágít a különböző zöldség- és gyümölcsfajok szerepére a táplálkozásban, hogy az olvasó tudatos fogyasztóvá váljon.

További információk

Tömeg
367 g
Méretek
238 × 168 × 12 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft