Zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban

Free

Szerző(k) / Szerkesztette

Kiadás éve

ISBN

978-963-318-986-3 (e-book)

Terjedelem

210 oldal

Formátum

Hozzáférés

Kategóriák:
AgrártudományE-jegyzetekMezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar

Leírás

A könyv, a táplálkozástudományi alapok bemutatásán keresztül, ennek megismerését és az ok-okozati összefüggéseket kívánja az olvasó elé tárni. E mellett rávilágít a különböző zöldség- és gyümölcsfajok szerepére a táplálkozásban, hogy az olvasó tudatos fogyasztóvá váljon.

További információk

Szerző(k) / Szerkesztette

Kiadás éve

ISBN

978-963-318-986-3 (e-book)

Terjedelem

210 oldal

Formátum

Hozzáférés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Debreceni Egyetemi Kiadó
0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft