Gyógy- és fűszernövények termesztése

1 700 Ft

Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-089-1

Terjedelem

94 oldal

Kiadás éve

Kategóriák:
AgrártudományMezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar

Leírás

A gyógynövények népszerűsége az elmúlt időszakban látványosan növekedett, mint ahogyan a természetes anyagok iránti igény is egyre nagyobb méreteket ölt.
Azok a széles körű felhasználási lehetőségek, amely a különleges hatóanyagtartalmú növényeket jellemzik, indokolttá teszi ennek az ágazatnak a folyamatos fejlesztését és az ehhez kötődő ismeretanyag bővítését, az ilyen irányú képzési struktúráknak a szélesítését. Az ágazat elengedhetetlen fejlesztésének alappillérét képezik azok a szakemberek, amelyek ezeknek a speciális ismeretanyagokat tartalmazó képesítéseknek a birtokában vannak. Jegyzetünk azzal a céllal készült, hogy a Gyógy- és fűszernövény termesztő és feldolgozó Felsőfokú szakképzés szakmai és vizsgakövetelményeit lefedő törzsanyagot tartalmazza, valamint a Bsc szakok Gyógynövénytermesztés B és C típusú tantárgy ismeretanyagai is elsajátíthatóak legyenek az alkalmazás során.
A jegyzet a termesztés szempontjából fontosabb sajátosságok kiemelésére törekszik, a gyógynövények feldolgozásával, a részletesebb drogismerettel és fitoterápiával a „Gyógy- és fűszernövények feldolgozása” című jegyzetünk foglalkozik. A Felsőfokú szakképzés számára javasoljuk az egyes fejezetek teljes tartalmának feldolgozását, a kérdések és feladatok megválaszolását illetve megoldását. Jegyzetünket folyamatosan bővíteni tervezzük, illetve digitalizált formában színes ábrákkal, képekkel is szeretnénk megjelentetni.

További információk

Tömeg
229 g
Méretek
297 × 210 × 5 mm
Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-089-1

Terjedelem

94 oldal

Kiadás éve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyógy- és fűszernövények termesztése” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft