A szociális földprogram társadalmi és munkaerőpiaci integrációs szerepe a vidéki Magyarországon (e-könyv)

Ingyenes

Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-692-3

Terjedelem

191 oldal

Kiadás éve

 

Kategóriák:
Bölcsészettudományi KarSzabadon letölthető e-könyvekSzociológia

Leírás

A szociális földprogram működésére irányuló kutatási programot a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszékének munkatársai, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Esély Szociális Közalapítványa munkatársai valósították meg. Itt szeretnék köszönetet mondani Ábrahám Katalin, Sipos Flórián, Diebel Andrea kutatótársaimnak és Béres Zsuzsa PhD-hallgatónak nem csupán a kutatásban, hanem ennek a kötetnek a létrehozásában való közreműködésükért is. Szeretném továbbá megköszönni Nagyné Varga Ilona és Szabó Beáta közreműködését, akik nélkül ez a kutatás nem jöhetett volna létre. Köszönet illeti továbbá a Szociális Földprogramok Szakmai és Érdekképviseleti Egyesületének tagjait, azokat a polgármestereket, településvezetőket és szakértőket, akik megosztották velünk tapasztalataikat a program működésével és véleményüket a kutatás során született eredményeinkkel kapcsolatban. Mindkettőből igen sokat tanultunk.

A szociális földprogramról szóló kötetünket ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a jóléti rendszerek innovációjára irányuló kísérletek iránt, akiket érdekelnek a vidéki lokális közösségek megújítását célzó modellek, s akik maguk is részesei – szervezőként, megvalósítóként, résztvevőként, de akár csak érdeklődő támogatóként is – ennek a folyamatnak.

További információk

Szerző(k) / Szerkesztette

ISBN

978-963-318-692-3

Terjedelem

191 oldal

Kiadás éve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A szociális földprogram társadalmi és munkaerőpiaci integrációs szerepe a vidéki Magyarországon (e-könyv)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft