Prevenció, intervenció és kompenzáció (e-könyv)

Ingyenes

Szerkesztették: Hideg Gabriella, Simándi Szilvia, Virág Irén

ISBN:  978-963-318-857-6 (e-book)

Terjedelem: 421 oldal

Kiadás éve: 2020

Sorozat: HERA évkönyvek, VII.

ISSN 2064-6755

Kategóriák:
HERA évkönyvekHideg GabriellaNeveléstudománySimándi SzilviaSzabadon letölthető e-könyvekVirág Irén

Leírás

A Magyar Nevelés- és Oktatáskutatók Egyesületének (HERA) VII. évkönyve – csakúgy, mint a 2013 óta megjelenő kötetek – betekintést enged a szervezet munkájába. A HERA tizenkét tagszervezetében és tizennyolc szakosztályában több mint négyszáz tag dolgozik, kutatásaik, tevékenységük, a neveléstudomány szinte teljes horizontját lefedik.

Az idei évkönyv 33 tanulmányt foglal magában, 7 fejezetet képezve. A kötet egyes részei a nevelés- és oktatáskutatás területének aktuális csomópontjairól közölnek tanulmányokat. Az Évkönyv szerzői többek között betekintést nyújtanak azokba a területekbe, amelyek körül a mai oktatáskutatás érdeklődése sűrűsödik. Az egyes fejezetekben fellelhető témák viszonylag összetettek, ezért jellemzően kulcsszavak megadásával tudunk leírni egy-egy témakört.

A VII. kötet a Prevenció, intervenció és kompenzáció címet kapta. Fontosnak tartottuk megjeleníteni, hogy a megváltozott társadalmi, gazdasági és oktatáspolitikai környezetben mit lehet tenni a korai iskolaelhagyás megelőzése, az iskolai továbbhaladás és a pedagógiai esélynövelés érdekében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prevenció, intervenció és kompenzáció (e-könyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0

Kosár

Teljes összeg:
0 Ft